Make good things grow

BIGTREESTEAMBigtrees is een creatief bureau dat duurzame keuzes geliefd wil maken. Omdat wij geloven dat producten, diensten en keuzes die een positief effect hebben op de aarde ook de grootste voordelen hebben voor burgers. Maar ook omdat we vinden dat die merken bétere communicatie verdienen. 

Damm, we can!

Vanuit die premisse hielpen we heel wat klanten om hun duurzame ideeën te laten groeien. We bouwden een erg sterke track record uit met meetbare resultaten. 

EXTERNTEAMThe news

CNN schreef dat “Donderdag Veggiedag”, een campagne van bigtrees, Belgen veggie leerde eten. We wonnen de prijs voor de toekomstige generaties met de campagne en de Stichting Marketing maakte er een case van op haar congres.

Bigtrees bouwde de klimaatcampagnes voor de Stad Gent, het grote draagvlak bij de bevolking leidde tot de grootste bloei van klimaatinitiatieven onder burgers in Vlaanderen. De Stad dingt dit jaar dan ook mee naar de titel van Europese Klimaatstad nadat ze al heel wat andere prijzen in de wacht kon slepen.

We helpen ook merken zoals Lima om nieuwe harten te veroveren met  mooie campagnes over heerlijke smaken.

The magic

Onze campagnes zijn positieve machines die mensen helpen om duurzamer te gaan leven.

Via de kracht van creativiteit leggen we de aandacht op de intrinsieke EXTERNTEAMvoordelen van duurzame keuzes. Vervolgens nemen we drempels weg en motiveren we brand ambassadeurs om onze campagnes te versterken.

The talent

We hebben een team van 6 gedreven professionals die u strategie, creatie en uitvoering zò nauw ter harte nemen dat ze ermee gaan slapen.

We kunnen ook beroep doen een geweldig extern team dat onze campagnes in gewapend beton giet. Je zou het moeten zien, en dat kan: bij ons portfolio.