Lima

Lima

Het maak niet uit hoe je eet, maar wel wat je eet.

Hoe verleid je mensen om vegan te proberen?

Lima is een vaste waarde bij bigtrees. Al verschillende jaren zetten we hun biologische en vegan voedingsproducten in de kijker. En ook in 2019 hebben we onze tanden opnieuw in een leuke campagne gezet. Dit jaar maakt het niet uit hoe je eet, maar wel wat je eet.

Verwarrende tijden

We leven in verwarrende tijden. Enerzijds willen we zo veel mogelijk proeven en proberen: nieuwe smaken, exotische gerechten, verrassende recepten, … Anderzijds willen we heel bewust omgaan met wat we eten: gevarieerd, gezond en biologisch.

 

Schijnbare tegenstelling

Dat brengt ons in de war. We willen ons aan tafel helemaal kunnen laten gaan, maar hebben tegelijk ook altijd de gezondheidsrem op: mág ik dit eigenlijk wel eten? Is het wel gezond?

Voluit leven, voluit genieten

De producten van Lima zijn daar een oplossing voor. Ze passen perfect binnen een gezonde en evenwichtige levensstijl. Zo kan jij zorgeloos van je maaltijd genieten, op de manier die je zelf wil. 

Eet zoals je wil

Voor de campagne maakten we vijf brand images die evenveel producten in de kijker zetten. Of je nu soep slurpt, noedels eet of een hamburger binnenspeelt: het maak niet uit hoe je eet, maar wel wat je eet.

chevron-right close arrow-down