top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees
banner.jpg

Wat een topeditie was onze afgelopen Sustainabillable Session! Dit keer ging het allemaal over 'The Power of Plants'.

Een vijftal experts uit de plantbased economie gaven lezingen en korte workshops over de kracht van bamboe, schimmels, algen, bomen en noem maar op! Dit allemaal in het prachtige Palmarium in de plantentuin in Gent. 

En om de innerlijke mens ook van plantkracht te voorzien hadden we Bon Mush over de vloer met hun heerlijke veggieburgers. 

Artboard 1-15.jpg

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! Er komen nog andere Sustainabillable Sessions aan.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we keep you posted!

!

Wil je zelf de foto's graag delen? Dat kan! 

Dan liep je o.a. deze insights mis:

Was je er
niet bij?

Het is een kwestie van een paar jaar voor er nog veel betere kaasvervangers aankomen!

Karolien van Next Food Chain

Karolien.png

Algen kleuren de landbouw niet alleen groener maar ook je chocola of koekjes. Ze zijn een prima eiwitbron.

Kris van Hoeve Heirbout

Kris.png

Schimmels zijn niet alleen een bron van eiwitten maar een duurzaam alternatief voor pesticiden. Hoppa, weg met die Glyfosaattroep!

Kasper van Mycelium

Kasper.png

Het meest duurzame bos is ook lekker. Als je ervoor zorgt dat mensen ook voedingsmiddelen uit herbebossingsprojecten kunnen halen, dan gaan ze beter voor het bos zorgen. 

Sara van Goforest

Sarah.png

Bamboe absorbeert meer koolstof dan bomen, regenereert bodems en houdt water vast. En deze sustainable supercharger gaat de komende jaren ook in Europa keihard groeien!

Kjel van Bamboologic

Kjell.png

Op basis van de eenvoudige oesterzwam valt er een wereld aan heerlijke veggie charcuterie, worsten en burgers te brouwen. Zeker als je zelf uit een beenhouwersfamilie komt.

Caroline van Bon Mush

Caroline.png
bottom of page